Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Sediu de 32 de milioane de euro pentru SPP - adimitran.com

Sediu de 32 de milioane de euro pentru SPP

Cand tara arde, baba se piaptana. Iar SPP este o baba foarte privilegiata, asta rezultand din faptul ca isi trage un sediu de 32 de milioane de euro acum cand avem lucruri mai bune de facut cu banii. Nu pot spune ca ma mira stirea asta, nu ma mira nici macar faptul ca licitatia pentru noul sediu a castigat-o o firma a domnului Bordura Videanu. Pardon, imi cer scuze domnului Bordura, am incurcat datele. Nu firma dansului a castigat licitatia, ci firma unui “fost” asociat de-al sau intr-o alta firma. Ups imi cer scuze din nou ca am pus ghilimele la fost. Mda, oricum ai da-o Nea Videanule sau mai bine zis Nea Avideanule se vede de la o posta ca matale ai cam pus mana indirect pe cele 32 de mil pentru acel sediu. Frustrarea nu vine din faptul ca Bordura Avideanu a pus mana pe aceasta licitatie, ci vine, mai degraba, din faptul ca un sediu poate sa coste 32 de milioane de euro. Pentru mine Romania, cand aud de astfel de tunuri, imi seamana cu o corabie plina de comori naufragiata din care toti care fura cat pot de mult si o abandoneaza. Radem noi de PIGS (Portugalia, Irlanda, Gresia si Spania) ai Europei dar, tare imi e teama sa nu intre si Romania in hora asta. De ras oricum suntem, asta au confirmat-o si cei 50.000 de euro pe care i-am trimis ajutor in Haiti. Cel mai probabil Haitienii s-au cutremurat cand au auzit aceasta suma, sau au considerat ca romania o vi vreo tarisoara de genul Vaticanului sau chiar mai mica si mult mai saraca. Oricum, daca dam 32 de milioane de euro pentru un sediu, dintre care multi o sa apara in conturile lui Bordura Avideanu, atunci puteau sa dea si 1 mil de euro Haitiului.

Guvernul Romaniei a ajuns dupa parerea mea un fel de Peste iar populatia nu-i decat ceata lui de curve. Are nevoie de bani, ne pune la produs, ne ia banii ne mai da si o palma si ne trimite la produs altii, in timp ce el se lafaie cu ce ii dam noi luna de luna.

Ziua buna, trec sa mai produc niste bani pentru X, Y, Z politiceni care mai au vile de terminat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *