Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Sa se mareasca si impozitul vecinului!

Sa se mareasca si impozitul vecinului!

Dupa zicala “Sa moara si capra vecinului”, domnul Hossu vine cu idei marete in ceea ce priveste scoaterea din rahat a economiei Romaniei. Domnul Hossu, presedintele Cartel Alfa, ar vrea sa adauge CAS la drepturile de autor. E drept ca legea drepturilor de autor este aplicata foarte prost si se face multa evaziune fiscala. Dar Fiscul ar trebui sa mearga si sa verifice toate acele meserii care unii angajatori le platesc pe drepturi de autor. Sunt multi care iau drept de autor pentru munca de sofer. Aberant! Asta trebuie ei sa verifice si sa sanctioneze. Nu hai sa impozitam drepturile de autor si nu oricum cu 25% sau mai stiu eu cat. Pai toti care si-au luat niste credite pentru casa sau etc, cum or sa se descurce cand le tai 25% din salariu? Niste masuri care sa nu te omoare nu le vin in cap? Niste masuri care sa nu fie menite sa sporeasca saracia, sa scada puterea de cumparare si care sa nu te duca in sapa de lemn, nu se gasesc? Niste astfel de masuri nu se aplica de azi pe maine. Studiezi, testezi, simulezi impactul acestor masuri, nu le aplici si dupa iti dai seama ca sunt un dezastru.

Mai vad pe forum-uri tot felul de frustrati care ii blameaza pe cei cu drepturi de autor pentru ca beneficiaza de pensie si servicii medicale desi nu platesc CAS. Poate ar fi bine sa beleasca ochii mai bine prin legi si sa afle si ei ca daca nu platesti CAS-ul nu beneficiezi de pensie sau asigurare medicala. Dar cand esti prost si nu stii despre ce vorbesti cel mai bine ar fi sa taci din gura. Cei cu drepturi de autor daca nu se imbogatesc in tinerete sau daca nu isi fac pensie privata… la batranete o sa o incurce rau.

Asadar, alte masuri aberante! Asteptam si ziua de maine sa vedem cu ce ne mai uimesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *