Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Sa conduci o tara e treaba usoara

Sa conduci o tara e treaba usoara

Am auzit zilele trecute pe la stirile Obositorului ceva despre Boc si Tariceanu care se judeca pentru calomnie. Mai exact Tariceanu l-a dat in judecata pe Boc ca l-a calomniat facandu-l hot in afacerea Sterling.

Nu ma intereseaza afacerea lor, acum, nu ma intereseaza cine pe cine a facut hot si care este adevarul, insa cred ca pe agenda zilei sunt lucruri mai importante decat sa te prezinti la judecatorie pentru ca Tariceanu te-a dat in judecata. Adica tara arde si baba se judeca!? Cand la carma tarii, alesii neamului trag unul Hăis si unul Cea, Romania nu are decat o singura solutia, sa ramana in rahatul in care se gaseste, sau mai rau sa se mai scufunde. Orice om stie ca intr-un moment greu, pentru binele comun uiti divergentele care exista intre parti. Pana si prin manualele din clasele mici te invata Cuza ca nu poti misca un bolovan singur dar daca isi unesc fortele bolovanul e mai usor, pana si in imnul Romaniei, zice ceva de unitate si de a birui dusmanul plus alte invataturi care mai exista din popor. Numai alesi nostri ii doare in anus si se calomniaza intre ei, se acuza ca fura, isi trag pe barba lor diverse contracte, numai pentru a face o lege cu cap, sau o masura anti-criza sau anti-prostie nu sunt in stare sa faca.

Intr-o firma privata, daca vezi ca un manager este incompetent ii faci bagajul si ii dai sutul. De ce la stat nu pot exista niste norme, niste obligatii, niste target-uri de atins. De ce nu poate fi in asa fel incat la intrebarea “Ce ai facut 4 ani cat ai fost parlamentar?” sa poti sa enumeri o lunga lista de lucruri marete altele decat rotunjirea veniturilor personale, certuri parlamentare, intrigi, glume de prost gust si intr-un final o tara care in 4 ani ar fi trebuit sa progreseze financiar si nu sa bata pasul pe loc. Nu exista pentru ca probabil 90% dintre alesi ar zbura dupa primul an in care nu si-ar dovedi competenta pentru postul respectiv.

Asadar Boc cel Mic si Tariceanu Furaceanu, cred ca au treburi mai importante nu sa se muste de cur unul pe altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *