Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
S-a pus Dorel pe treaba?!

S-a pus Dorel pe treaba?!

Toata lumea stie reclamele cu Dorel (pentru cei care nu le stiu iata una aici: youtube.com) care sunt rupte fix din realitatea domeniului constructiilor din Romania. 10 muncitori care stau in jurul unei gropi si se uita la un “Dorel” care sapa de zor, sau muncitorii care incep o lucrare cu termen de finalizare intr-un an si o termina in 2 sau nu o mai termina deloc. Asadar cum toata lumea stie cam cum se munceste pe la noi, poza urmatoare mie imi cam da batai de cap. Este facuta in zona Basarab unde se construieste de zor acel aberant pasaj. Un nene cu o masina, a venit cu gandul ca sta 4 ore si pleaca. A parcat masina si a plecat la treaba lui. 4 ore mai tarziu, cand a venit sa se urce in masina a ramas socat cand a vazut ca pe sub masina lui trecea un canal proaspat sapat. Stau si ma intreb cum, in 4 ore, acesti Dorei au reusit sa sape un canal si pe sub masina omului? De unde atata ambitie? Sau oamenii au fost enervati de impertinenta soferului care a parcat masina acolo? Pai asta imi da idee, daca asa ceva ii ambitioneaza pe muncitori, propun sa ne parcam toti masinile pe la Baneasa, Basarab sau pasajul Pipera, incat lucrarile sa se deruleze mai repede. Eu unul nu prea reusesc sa inteleg cum au facut ei aceste sapaturi pe sub masina omului.

Voteaza in sondajul din dreapta sus!

1 Comment

  1. Anonymous

    12 June, 2009 at 12:22 PM

    Eu nu prea cred ca asta s-a intamplat in 4 ore si in plus masina tipului nu are pic de praf pe ea? Doar nu este dorel doctor chirurg acum de lucreaza asa curat!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *