Plaza vs. Afi Palace

A trecut si weekendul si nu pot zice ca am facut ceva deosebit insa mi-am schimbat parerea despre noul si mult laudatul mall Afi Palace Cotroceni. Ne-am ratacit prin oras pana am gasit Afi Palace. Cum ne era foame de mureamam intrat chititi sa rupem meniul in doua. Dupa ce ne-am invartit prin incalcitul mall, am ajuns la un restaurant venetian, al carui nume imi scapa. Preturi rezonabile, meniu foarte generos insa nu va recomand ficat de vitel caci e o prostie. Mancat, platit, plecat. Am cautat o toaleta sa ma spal pe maini, insa cu greu o sa observi ceva pe indicatoarele puse prin mall. De ce? Pentru ca cel care a gandit mall-ul asta, a gandit aceeasi culoare pentru pereti cu cea de pe placutele de orientare cu etajele, toaletele etc. Pereti crem, placutele de orientare o alta nuanta de crem cu scris negru. Semne de orientare ciudate, iconite insemnand diverse puncte de interes din mall departe de intelegerea mea. Cand intr-un final ajung la toaleta, observ ca este doar toaleta femeilor. Am cautat cu privirea si barbatul, dar nu vedeam decat doamna mica, neagra si cu fusta. Unde naiba-i barbatu in negru? Ma apucasera spumele cand vad niste scari si cu un panou  foarte prost amplasat cu: barbatii fac pisu la etaj.

Pentru mine Afi nu este cine stie ce, magazine care sa ma dea pe spate nu am gasit cinematograful probabil  ca o sa il incerc sa vad care-i faza cu el.

Dupa ce am terminat cu Afi, am trecut si prin Plaza. In mall-ul asta ma simt mai confortabil, il cunosc, e altceva, insa am observat multe magazine inchise. Se vede clar treaba ca unele magazine au cam migrat catre Afi, pentru ca sunt oarecum in aceeasi zona, asadar pe cei de la Plaza ii asteapta timpuri grele acum ca brandurile au de ales intre doua mall-uri care se cam bat pe aceiasi clienti. Oricum ar fi mall-urile noastre duc lipsa de inca multe branduri de prin afara. Probabil ca este loc pentru toti. Mai ales ca dupa Plaza s-a deschis cel mai mare mall din Romania, Baneasa Shopping City, iar dupa BSC s-a deschis cel mai mare mall Afi Palace, dupa care o sa se deschida unul si mai mare in Berceni. Intr-un final o sa avem o tara de mall-uri, banci si cazinouri si nu oricum, unele dintre cele mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *