Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
"Plangerea v-a fost acceptata!"

“Plangerea v-a fost acceptata!”

Azi trebuia sa merg la 10 la judecatorie sa vad ce s-a intamplat, dar nu am putut sa ma trezesc asadar mi-am bagat picioarele si am si uitat de judecatorie. M-a apelat sora-mea pe mess sa ma intrebe ce am facut, si maica-mea si mi-am amintit ca trebuia sa merg. In mod normal se afiseaza si pe site sentintele, dar care o fi site-ul habar nu am. Tribunalul fiind langa birou mi-am luat picioarele la spinare si am mers la arhiva sa vad ce s-a intamplat.

Am avut un moment de indignare cand stateam singur in fata usii la arhiva, asteptand sa mai iasa lumea de acolo, si in 3 minute s-au strans 10 persoane in spate. In stanga se formeaza coada avocatilor si in dreapta cea a … prostilor. Avocatii bineinteles ca au intaietate. Asadar iata-ma din primul ajuns intrat al 4-lea, deoarece au intrat 2 avocati si o tipa din spatele meu care era pe ceva arhiva penal… Baiiii, eram primul!!!! De ce naiba am intrat al 4-lea? De ce avocatii au intaietate? Adica aia iau bani ca sa stea la cozile alea si mai intra si primii iar eu pierd bani ca stau la aceleasi cozi si mai intru si ultimul. Deh, sistem romanesc! Ar trebui sa aiba om special pentru avocati… nu sa il impartim pe acelasi.

In sfarsit am resuti sa intru in incaperea cu arhiva unde am dat peste o atmosfera relaxata de munca, niste doamne dragute si foarte binedispuse care se luau la misto una pe cealalta.

M-a cautat in condica si mi-a dat un raspus care mi-a gadilat urechile si mandria… Plangerea v-a fost acceptata.

Reactia mea: Deci, i-am tras-o Brigazii de Politie. Ma scuzati!

Asadar am castigat contestatia pentru suspendarea permisului si deci plasticul ramane la mine! Le-as transmite politistilor de la S2 sa faca si ei ceva pentru mine… dupa cat frecus mi-am luat cu aceasta contestatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *