Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pentru unii Romania e tara perfecta

Pentru unii Romania e tara perfecta

Mergeam azi spre birou pe la ora 10 si ajungand pe un bulevard cu pomi si gazon pe mijloc incepe sa imi miroase a iarba proaspat taiata. Atat de placut este sa simti acel miros cand stai cu geamul deschis la masina si nu cum se intampla in mare parte din cazuri sa iti intre pe nas numai gazele de esapament de la masini. Mi-a trezit ceva amintiri acest miros de iarba, insa am facut stanga si am intrat pe floreasca unde am dat iar de poluarea lasata in urma de coloana de masini. Aglomeratie. Ajung intr-un final pe straduta care duce spre aviatorilor si trece pe langa TVR-uri. Aici si mai aglomerat mergeam bara la bara cate 2 metri la jumatate de minut. Nu pot pricepe de ce se intampla asta ca doar inainte este ditamai giratoriul pot intra masini multe, poate fi un trafic lejer. Ce naiba se intampla? ma gandesc. Decid ca nu-i momentul sa-mi pierd o ora din viata in coloana si o iau pe stradutele paralele, care duc pe la Jean Monet si ajung pe la City Grill direct in giratoriul de la Aviatorilor unde era un papagal cu sapca ce dirija circualtia. Papagalii cu sapca apar in anumite situatii in trafic pentru a-l dirija. Atunci cand e foarte mare aglomeratie intr-o intersectie si cineva-i suna. Atunci cand e vreun accident sau atunci cand trec niste politicieni, diplomati sau mancatori de seminte cu titulatura de presedinte.

In cazul de faza, posesorul de fluier, basca si burta degaja circulatie pentru coloana oficiala si cum stateam asa si ma uitam ce fluiera de zor ma gandeam ca pentru unii Romania este o tara perfecta. Cu putina ambitie ajungi un amarat de deputat sau senator, de unde incepi sa te gandesti la afaceri si incepi sa dai tunuri in bugetul de stat. Ca sa iti incepi ziua de munca nu poti acum sa stai si tu in trafic alaturi de toti cretinii. A nu, tu mergi in coloana oficiala, ca te duci sa stai in parlament. E racoare si bine acolo, iar pe scaunele alea confortabile se doarme ca-n patutul de acasa, cu mana obligatoriu ridicata incat, la un eventual vot, sa fii sigur ca ti-ai facut datoria si ai votat.

Trebuia sa ma fac politician, sa rod si eu din ciolanul romanesc. Pana una alta am de facut o reclama… pana la politica mai e.
[ad#468×60]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *