Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pentru unii legea nu se aplica

Unii sunt mai egali decat altii!

Toata lumea stie ca nu este voie sa vorbesti la telefonul mobil atunci cand conduci. Doar daca ai hand free sau pairot. Deci sa stai cu o mana pe telefon si cu cealalta mana sa tii volanu, sa semnalizezi si sa mai si schimbi vitezele, in tot acest timp belind si ochii in oglinzi sa te asiguri, nu este voie. Politia daca te vede are motiv sa te traga pe dreapta si sa te amendeze. E drept ca telefonul te incurca atunci cand conduci, pentru ca mai sunt oameni care chiar scriu mesaje in timp ce conduc. Dar daca nu este voie sa conduci, de ce naiba toti politistii vorbesc la telefon cand conduc prin oras? De ce isi tin telefonul palmat la ureche ca sa nu se vada, insa e la mintea cocosului ce face el acolo? De ce nu pot sa dea macar ei un exemplu de “Asa da!”? Sau se bazeaza pe faptul ca pe ei chiar nu are cine sa ii amendeze pentru un asemenea detaliu cum ar fi vorbitul la telefonul mobil in timp ce conduci. L-am filmat pe nenea politistu care l-am vazut azi vorbind si abia astept sa ma opreasca un agent sa ma ia la rost pt mobil.

Uite ba boule dovada ca este voie sa vorbesti, din moment ce si voi vorbiti! Tu ce regulament ai citit?

1 Comment

  1. mateo

    13 May, 2010 at 12:20 PM

    asociatia boilor patrupezi protesteaza vehement impotriva incercarii tale de a compara membri sai cu politistii, rusine!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *