Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
impozitelocale2.ro - untrusted connection

impozitelocale2.ro – untrusted connection

Tot s-au laudat oamenii nostri din administratia locala ca o sa faca sisteme de plata a taxelor si impozitelor online. O idee buna, pentru ca te omoara toate cozile la care trebuie sa stai pentru a le plati. Asadar, dupa ce mi-am declarat masina la Administratia Financiara a sectorului 2, adica la Directia Taxe si Venituri de la Gara de Est, am primit hartia de impunere cu suma datoare statului. Am vazut ca pe antetul hartiei este trecut si site-ul www.impozitelocale2.ro si am decis sa incerc sa platesc impozitul online.

Am tastat impozitelocale2.ro si surpriza… siteul nu are certificat de securitate pentru impozitelocale2.ro ci doar pentru www.impozitelocal2.ro. La prima vedere primeste mesajul pe care browserul il afiseaza pentru site-urile clonate, care incearca sa iti obtina date de identificare, parole,  carti de credit etc.

Recomand celor din administratie sa isi ia certificat de securitate si pentru impozitelocale2.ro caci altfel o sa sperie contribuabilul daca ii flutura prin fata untrusted connection tocmai cand acesta incearca sa isi plateasca taxele si impozitele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *