Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ice Age 3 e de vazut

Ice Age 3 e de vazut

Recunosc ca nu sunt omul care sa mearga foarte des la teatru ci mai degraba imi trag filmele de pe torente. Dar nu ca as fi zgarcit ci pentru filmele sunt pasiunea mea de cand ma stiu. As putea sta sa ma uit la filme toata ziua si sa nu stiu cand a trecut saptamana. De mic am avut placerea/problema asta cand ai mei ajunsesera sa imi inchida usa la living pentru a nu ma mai uita la TV cand erau plecati la servici. Sunt foarte curios si nerabdator. Aproape toate filmele de sunt la cinema le-am vazut deja.
Trecand peste “amintiri din copilarie” revin la Ice Age 3 pe care il asteptam insa nu l-am gasit deloc pe torrent. Asa ca la prima ocazie am mers si l-am vazut. La Cinema Pro… Mare prostie. Un cinematograf care nu face fata deloc unui film cu multi clienti. Filmul a inceput cu 40 de minute intarziere, cel putin, pentru ca abia am intrat, iar coada la popcorn a fost mai ceva decat coada la lapte si oua de pe timpu lui Nicu. Sa ai doar doua case de marcat la atata lume mi se pare lipsa totala de profesionalism. Am luat si de-ale gurii si am mers in sala unde deja incepuse filmul. Nu va povestesc filmul ci va spun doar ca este demential acest film. Am ras de mi-au dat lacrimile si este de departe mult mai bun decat primele doua parti. Este un film care merita vazut pentru ca nu se stie cand mai poti rade in halul asta la un film. Asta a fost si prima mea experienta 3D. Nu m-a dat pe spate… A trebuit sa imi pun niste ochelari peste ceilalti care ii purtam deja… M-am simtit cam tamp cu doua perechi de ochelari, dar sa fim seriosi… era intuneric.
Concluzia: mergeti si vedeti filmul ca este tare rau… dar feriti-va de Cinema Pro.

2 Comments

  1. paf

    6 July, 2009 at 5:46 PM

    Mă, subscriu. Nu mai țin minte de când nu mai m-am zguduit atât de râs. Și la mine a fost tot primul 3D. Dacă vreți o recomandare de cinema, încercați o destinație de cocalari: mall-ul. La mine a fost ok, am băgat nachos, cola, luate în fix 30 de secunde de la una din cela 5-6 case.

  2. Adi

    7 July, 2009 at 10:23 AM

    sunt de acord cu tine, cu mall-urile. Din macate in mall merge tot taranul si dupa ce pleaca lasa totul in urma lui, popcorn pe jos, paharele de suc pe scaune, pungi, hartii, nachos-urile varsate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *