Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Grataragiul semicivilizat

Grataragiul semi-civilizat

Anul trecut pe vremea asta parca ma topeam deja de cald. Insa anul asta ma scoate din sarite vremea: cum vine weekendul cum se pune si ploaia. Am facut un gratar la tara in weekend, iar luni a fost asa frumos incat am iesit la un Scrabble pe la Cernica. Superba zona aia inspre Cernica. Verde, case, un complex de vile care spre mirarea mea mi-au placut caci erau facute cu gust, iti dadeau impresia de casa de munte. Superbe. Drumul spre Cernica insa e muci cu M mare. Au fost nenumarate cazuri cand am crezut ca ma scufund cu masina in gropile pline de apa. Slalom printre gropi si am ajuns la iarba verde. Bineinteles ca in orice zi libera romanul se gratareste la iarba verde, pe malul unei ape sau daca nu a prins mal printr-un boschet. Manele in fata, langa el dance-trance, in spate ceva Maria Lataretu, mai incolo ceva bubuituri indescifrabile, ce mai… romanul in toata buna lui dispozitie. La 50 de metri de masina noastra un morman de gunoaie, sticle, pungi, hartii. Urat.

A venit si vremea sa plecam si ne-am strans gunoiul care l-am facut si l-am pus in masina. Am mai vazut si alti oameni care il strangeau si m-am bucurat ca in sfarsit romanul a inceput sa se civilizeze. Sau NU!!! Au strans gunoaiele si 1 din 2 l-a dus la mormanul de care va ziceam mai devreme. Nu as fi comentat gestul asta daca gratarul in padure ar fi fost cu plata in asa fel incat dupa ei vine cineva si strange… pastreaza curatenia. Dar NU. nu vine nimeni si acele gunoaie o sa fie acolo si weekendul viitor cand iese romanu sa incinga micu pe gratar.

Asadar poftiti la gratare printre muntii de gunoaie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *