Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Din nou in sala de fitness

Din nou in sala de fitness

Pentru a jdemia oara m-am apucat de sala. Este a doua zi cand fac sala si deja, din cauza febrei, am probleme la spalatul pe fata, ca nu ma prea mai asculta mainile. Insa desi la intrarea in sala et asteapta o papusa barbie cu silicoane si cu un top semitransparent si foarte mulat peste piept, iar in sala se gasesc tot felul de specimene una mai figuranta decat alta si destul de interesante din punct de vedere fizic, eu sunt plictisit total. Sunt plictisit si obosit de ai zice ca noaptea trag la plug. Sala se numeste Exclusive Fitness si este vizaviz de mall-ul din Vitan. Pretul este de 215 lei un abonament full-time, la fitness iar conditiile sunt destul de ok. Sala e impartita ok, vestiarele mult mai curate si aerisite decat cele de la Genesse unde imi pica parul din nas de fiecare data cand intram. Aparatele sunt noi, made in USA toate, sau daca nu sunt in USA facute desi asa scrie pe ele… sigur o sa va enerveze sa transformati din unitatea de masura americana in kilogramele traditionale romanesti.

De data asta am decis sa cer sfatul unui prieten si sa nu mai trag ca nestiutorul la a sala si sa nu se intample nimic. Asadar prietenul sun_shine mi-a facut si programul. Dar chiar si asa tot ma plictisesc… Poate este si oboseala acumulata si ora la care merg la sala, sau incep eu sa imbatranesc la cei 25 de anisori ai mei. Orice ar fi, ar face bine sa treaca mai repede.

Am sa tin blogul la curent in legatura cu evolutia mea in ceea ce priveste nivelul la care ajung… cel mai probabil in 2-3 luni ma las iar de sala din motive de plictiseala si pentru ca nu se vede mai nimic in plus dupa atatia bani dati.

Noapte buna ca imi plezneste capul, si nu de idei cum as fi preferat, ci de o nenorocita de durere, care nu vrea sa isi faca de lucru in alta parte.

1 Comment

  1. fitness bucuresti

    7 September, 2011 at 10:18 AM

    Ai reusit de data asta sa mergi mai mult de 2-3 luni? La ce sala ai mers?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *