Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Contestarea suspendarii permisului

Contestarea suspendarii permisului

Dupa ce am depus contestatie la Judecatoria sectorului 2 pentru ca mi-au suspendat permisul, fara motiv zic eu, am fost pe 2 februarie la judecatorie sa se judece dosarul. Dosarul meu a fost cu numarul 55 pe ordinea de zi, insa se tine si nu prea cont de aceasta ordine. De ce? Simplu, daca un avocat reprezinta un client in dosarul 15 si mai are si in dosarele 20,35 sau 63, atunci judecatorul o sa ia si dosarele alea. Asadar, ordinea nu e chiar ordine.

In fine, dosarele au curs, s-au amanat, in mare parte, s-au solutionat cateva si intr-un final au ajuns la dosarul 54… care a durat o jumatate de ora. Incepusem sa fac spume, caci eram si in intarziere la servici si nu imi venea sa cred ca la restul de dosare s-a stat cate 5 max 10 minute si la asta nu mai terminau.

Dosarul 55: Adrian Mitran impotriva Politiei rutiere sectorul 2. Uraaaa!

De mentionat ca judecatorii sunt atat de sictiriti de aceasta meserie, incat atitudinea lor este una de dictator iar faptul ca in fata lor se afla o persoana care habar nu are un termen avocatesc nu conteaza deloc. Asadar la intrebarea: “Ș!*(AKJˆ•…¬˚ ÂĂπªº•@#?”, i-am raspuns ca nu inteleg ce a vrut sa zica, insa am trecut in procesul verbal al Agentului Constatator, ca am si un martor care poate sustine cauza mea. M-a itnrebat daca vreau sa vina si martorul si i-am zis ca daca este nevoie pentru a se solutiona dosarul, vreau sa vina si martorul.

Asadar, dosar amanat pana pe 30 martie, cand trebuie sa vin si cu martorul. Deci ne mai auzim pe 30 martie cu un update in acest caz.

3 Comments

 1. paf

  4 February, 2010 at 7:59 PM

  Da’ de ce ți l-a suspendat?

 2. Adi

  4 February, 2010 at 8:04 PM

  Pai agentul spune ca la semaforul de la intersectia vatra luminoasa cu mihai bravu, am trecut pe rosu. El a vazut asta ca statea la semaforul de pe sensul opus, care este sincronizat cu al meu… Eu insa la modul serios, nu am vazut niciun semafor rosu, si erau doua, si erau chiar verzi. Plus ca eram cu varu-meu inmasina si cand m-a oprit politia cu luminile in actiune, l-am intrebat pe varu-meu daca am facut ceva ce poate a observat el… noi doi am vazut verde si sunt doua semafoare, deci nu aveam cum sa le confund.

 3. mateo

  11 February, 2010 at 4:55 PM

  PONT! judecatorilor le place sa folosesti cuvinte tehnice “in fapt”, “in drept” etc. Eu m-am pregatit temeinic pentru proces si le-am folosit din belsug :)).
  Am castigat de la prima infatisare fara martori, fara avocat.
  Poate am avut noroc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *