Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
BREAKING NEWS!!! Invazia lacustelor

BREAKING NEWS!!! Invazia lacustelor

Aseara, cand inca eram la servici, a mea prietena m-a sunat ca are pofta de fasole verde si ca o sa faca ea. M-am uitat imediat la telefon ca sa vad daca este vorba de prietena mea, care nu este chiar prietena cu bucatarie. In fine, si-a facut ce fasole voia si deja imi ploua si mie in gura, asadar pana acasa tot la fasolea ei mi-a stat gandul.Intr-un final ma aflam acasa, la calculator si cu castronul in fata si infulecam de zor, terminand portia ei care cam corespundea si cu portia mea, caci a facut putina, insa mai luase un borcan de rezerva, caci stia ca eu sunt cam haplea. I-am zis sa imi mai faca o portia din borcanul cel nou si i l-am desfacut dupa care am trecut iar la calculator sa imi vad in continuare de mailul de reclamatii catre autovit.ro (o sa urmeze un post si despre asta). Tot asteptand portia de fasole verde, cu saliva-n gat, o vad ca vine, nedumerita, la mine cu o lingura in care se afla ceva. Era o jumatate de lacusta. Stateam si ma gandeam ca voiam sa mananc si eu de post si am nimerit fasole verde cu lacuste. Pretul era cel pentru fasole verde de post, dar stai ca i-am pacalit si eu am luat din cea cu carne… Ha ha ha, gluma-i gluma, dar imediat mi-a zburat gandul la stirea cu tamponul folosit gasit intr-o sticla de suc de tomate, moment in care mi s-a cam intors stomacul pe dos. Ce nu pricep eu, daca oamenilor le-a scapat jumatate de lacusta in borcan, oare in ce conditii sunt ambalate lacustele, pardon borcanele cu legume conservate produse de catre firma HortiCons!?

Ca sa nu va arat ca am visat eu un film horror prost iata si niste poze cu lacusta, pardon jumatatea, caci daca era intreaga cine stie, poate era si vie si ma trezeam ca o alergam prin casa.

www.klevekfactory.com pentru mai multe detalii despre lacusta

HortiCons: Legume si lacuste proaspete

HortiCons: Fara conservanti, dar cu Lacuste

Asadar iata si dovada. Sau poate sunt eu rau si de la tzara si de fapt asta este un fel de mancare african, ca parca ei mananca lacuste in diverse moduri: prajite sau trase in ciocolata.

Si cum am amintit de tamponul din sucul de rosii, iata si filmuletul:

Mai grav este ce se spune la final ca legea din Romania nu prevede despagubiri pentru astfel de erori de imbuteliere. Adica, poti gasi si un sobolan in salam si tot nu o sa fii despagubit in vreun fel de catre producator daca tu ai apucat sa mananci deja jumate. Frumos sistem de legi avem. Ce o mai fi si protectia consumatorului!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *