Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/adimitra/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Back in the gym

Back in the gym

Pentru a n-a oara m-am apucat de sala. Nu mai are rost sa ma intreb de cate ori m-am apucat, am platit abonamentul si am fost de 3-4 ori. Chiar nu are rost. De data asta s-ar parea ca este totusi altceva. Am ales chiar sa merg de dimineata.

Prima sedinta a fost aseara. O ora jumate de sala apoi am venit acasa si m-am pus la somn, ca sa fiu odihnit pentru dimineata asta cand mi-am propus sa rup fiarele. Si cum nu sunt Chuck Norris, fiarele m-au rupt pe mine. Sedinta s-a incheiat cu mine incercand din rasputeri sa indoi mainile dupa gat, sa imi iau hainele pe mine, sau sa reusesc sa tin mana cu telefonul la ureche.

Inceputul este promitator. Imi place sala, este micuta, este in subsolul unui bloc insa este foarte bine aerisita, vestiare curate (la fel, aerisite bine) 2 dusuri. Nu este aglomerata deloc, cel putin dimineata este pustie. Costa 120 de lei un abonament + 40 de lei, daca vrei si sauana inclusa. Sala se numeste XPERT GYM si este situata dupa cum arata poza de mai jos:

2 Comments

 1. steluta

  7 May, 2010 at 4:04 PM

  asa.. cica: “Am ales chiar sa merg de dimineata.

  Prima sedinta a fost aseara.” Comic, nu?

 2. ADi

  8 May, 2010 at 9:31 AM

  Pai da mai a fost aseara… dar in principal vreau sa merg dimineata si am mers mai mult dimineata pentru ca seara nu am timp, se inchide pana termin eu serviciul. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *