Am depus contestatie

Am depus si contestatia pentru suspendarea permisului si este o placere pe care o sa incerc sa o evit de acum inainte. Decat sa incerci sa faci asa ceva in judecatoria sectorului 2 mai bine stai o luna fara permis. Este o birocratie si o bataie de joc ce n-ai vazut. Cozile iti lasa impresia ca se da ceva gratuit pe acolo, lume galagioasa, structura cladirii de doi lei jumate. Am fost sa imi fac copii dupa actele necesare pentru contestatie si am dat peste o cameruta de 10 mp in care se ingramadeau  30-40 de persoane si se carau dosare la greu. Nu stiu cum mai puteau respira angajatii de acolo. La coada de la registratura nu se stie cine pentru ce este si al catelea este in coada. Nu exista un amarat de sistem electronic cu bon de ordine… macar o amarata de banda numerotata precum la coada la mezeluri la Kaufland. Tragi bonul, astepti sa fii chemat si macar asa stii cam in cat timp sa revii daca ai 30 de persoane inainte. Un jandarm, sictirit,  sta la intrare si te mai intreaba cateodata ce doresti, anunta daca s-a eliberat vreun birou. Informatii… eheee informatiile le gasesti pe la etajul 1 pentru judecatoria sectorului 2, si la parter pentru nu stiu ce alta judecatorie. Logic, in puii mei. Nu in ultimul rand se isca si un scandal, pentru ca cei care se tot plimba prin cladirea aia toata ziua se mai baga si in fata, avocatii mai trec inainte cu un brat de dosare… Este frustrant sa stai la coada si sa vina un gigel sa intre inaintea ta.

Intr-un final dupa 3 ore mi-am depus si hartiile necesare, iar azi merg sa imi iau nu stiu ce certificat de grefa, cu ajutorul caruia imi pot cere permisul inapoi pana la solutionarea cazului. Sper sa nu stau iar cateva ore la coada.

brb…

2 Comments

 1. mateo

  18 November, 2009 at 10:43 AM

  am evitat sa-ti spun cat timp pierzi sa depui contestatie, eu am platit taxa aia de timbru la trezorerie si pana m-am intors se terminase programul, asa ca am venit si a doua zi :)). cu cerificatul de grefa in mana la politie, culmea, totul este extrem de rapid.
  cand te-a programat pentru infatisare?

 2. Adi

  18 November, 2009 at 3:53 PM

  Pai februarie 2010 e infatisarea. am fost la politie sa imi dea permisul si imi trebuia si dovada si copie dupa buletin… nu le-am avut. doar buletinul si certificatul de grefa. mai incerc si maine sa mi-l iau inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *