Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor vagabonzi?

Astazi la birou am avut o discutie apriga despre cum romanul vorbeste mult dar face putin. Mai exact cum in democratia noastra toti ne plangem ca nu merge nimic, ca politicenii sunt cum sunt, ca fura, ca autostrada construita de Bechtel mai are putin si intra in cartea recordurilor. Asta cu romanu care se plange dar nu face o sa o abordez alta data ca acum m-am infierbantat prea tare.

Mi-am adus aminte insa si despre un proiect al nu stiu carui consilier de pe la primaria capitalei, care vorbea despre eutanasierea cainilor fara stapani. Si care era pe cale sa fie aprobat. O idee foarte buna stiu ca mi-am zis si am urmarit cu interes la acea vreme subiectul, insa la un moment dat nu am mai auzit nimic despre proiect. Am inteles ca s-a opus multa lume si ca nu a reusit sa treaca. Nu credeam ca exista atat de multa lume proasta care sa conteze. Ei uite ca se pare ca exista. Deci in cazul asta romanii chiar s-au implicat…

Acum eu va intreb:

Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor vagabonzi?

 • Da (69%, 9 Votes)
 • Nu (31%, 4 Votes)

Total Voters: 13

Loading ... Loading ...

Si ca sa va puteti decide iata o poza cu un batran:

Batran mancat la propriu de caini.

Acum o sa ziceti ca asta era batran si poate era si beat si poate s-a luat de caini si a patit ce a patit.
Ok.
Poate.
Mai luati si poza asta:

Copil sfasiat de caini.

Ei ia sa va vad. Asta micu ce vina a mai avut? Ce le-a mai facut? S-au batut pe biberon?
Si acum uitati de ce nu a trecut proiectul:

Prostia... nepretuita
Daca as fi fost muscat de caine si treceam pe langa pupezele astea doua care tineau pancarta le ardeam doua palme peste mufarina de le zbura cartonul ala din mana.

3 Comments

 1. Miky

  17 June, 2013 at 1:50 PM

  Iubesc foarte mult animalele, in special cainii. In acelas timp consider ca nu au ce cauta pe strada. Nu e vina lor ca sunt acolo, este vina noastra, dar trebuie sa incetam sa cautam vinovati si sa incepem sa gasim solutii. In toate tarile civilizate cainii maidanezi sunt adunati, verificati si impartiti in doua: cei care sunt bolnavi sau agresivi si nu mai pot fi reabilitati se eutanasiaza, restul se dau spre adoptie. Repet, in tarile civilizate. La noi daca vine ecarisajul iese tata Floarea si face scandal ca-i iei cainele sa-l omori. Pai femeia lu’ Dumnezeu, daca e cainele tau ia-l in casa, du-l la medic, castreaza-l (ca este gratis), fa-i un vaccin….ai grija de el intr-un fel…..aaaa ce? sunt prea multe responsabilitati? atunci nu meriti un caine, si mai bine moare decent decat calcat de masina, otravit sau batut de alte haite. Iubitorii de animale sunt ipocriti in general. Multi militeaza sa nu se omoare cainii de pe strada, dar unul n-ar lua un caine acasa. Si in general cam asta-i problema in tara noastra, toti vrem sa ni se faca, toti vrem sa ni se dea, toti avem drepturi dar niciunul indatoriri.

 2. ADi

  17 June, 2013 at 1:57 PM

  Amen, sister!

 3. ADi

  17 June, 2013 at 2:01 PM

  Faza este ca toti stapanii de caini, sau cel putin mare parte din ei, sunt de acord cu eutanasierea si strangerea cainilor de pe strazi. Astia care stau pe la blocuri si ii granesc in fiecare zi (cum si eu mai fac) ti-ar sparge capu daca ai veni sa ii strangi dar, vorba ta, nu i-ar lua in casa sa aiba grija de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *