Siguranta si incredere! Da, dar in cine?

Mai acum ceva vreme scriam un post despre o amenda care am luat-o cand am incalcat o regula de circulatie la 2:30 noaptea. Am starnit atunci o disputa cu un anume cititor care imi spunea ca ok merit ce mi s-a intamplat si sa nu mai comentez.
Poate ce scriu acum, o fi din ciclul sa moara si capra vecinului, sau poate nu. Dar aseara la ora 10 stateam pe balcon si priveam fix intersectia in care am luat amenda. Ciudat ca la ora aia era inca un trafic aglomerat. Vad o masina de politie venind dinspre Domenii si pune semnal stanga, in intersectie ca sa intre pe Averescu. Este neregulamentar sa faca asa ceva si nici nu era in misiune. Au mai trecut 5 minute si dinspre Victoriei, a facut unu stanga – exact cum am facut si eu cand mi-am luat amenda – iar politia a trecut pe langa el. Mai tarziu o masina de politie a facut iar aceeasi manevra neregulamentara.
Deci eu probabil am fost prostul satului de am reusit sa iau amenda intr-un loc unde toti fac stanga, chiar daca e interzis, si totusi nu pasesc nimic.
Sa moara si capra vecinului?! NU! Sa ne traisca milita roamana care a dezvoltat o gandire selectiva, sau care de 1 martie, ies sa imparta amenzi ca sa faca rost de flori pentru doamne. Abia astept sa imi iau o camera foto/video cu care sa ii fotografiez si inregistrez. Martor Ocular de la realitatea scrie pe inregistrare si direct la seful politiei merg cu ele sa vad ce masuri iau impotriva politistilor care nu au respectat regulile si au mai vazut si un sofer care nu a codus regulamentar si nu au luat atitudine.
Cea mai mare mafie din Romania este Politia. Niste maimutoi care cer spaga cum cer eu bonul fiscal la magazin. Niste mistreti ingrasati nu ca porcul doar in Ajun de Craciun, ci tot anul din banii nostri si lipsa de activitate. Poate ar trebui desfiintata Politia Romana ca si cu ei si fara ei la fel de multa siguranta si incredere am sa traiesc in tara asta.

2 Comments

  1. geomateo

    13 April, 2009 at 10:36 AM

    o adunatura de idioti, eu i-am dat in judecata si… AM CASTIGAT!!!!!!

  2. ADi

    13 April, 2009 at 1:26 PM

    ooo bravo bravo. dar cu ce i-ai dat in judecata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *