Shaorma de la 1 Mai

De ceva vreme am evitat sa mai mananc prostii, sa nu mai beau sucuri acidulate sau apa minerala carbogazoasa. Te simti altfel fara atatea bule in tine si grasimi.
Azi insa am plecat spre patiseria de la Perla sa imi iau ceva de mancare si am ajuns la shaormaria de la 1 Mai. Acolo shaorma este destul de buna, mancam inainte destul de des de acolo. Azi insa mi-a atras atentia unul dintre shaormisti, daca pot sa-i numesc asa, si m-a enervat si shaorma in sine. Se apuca tipa sa imi faca shaorma, iar un altul de acolo tocmai terminase una, o impachetase si ii dadea restul omului cand l-a apucat o tuse, tusea omul ce-i drept cu mana la gura, si nu vreau sa par scarbos insa parea o tuse cu expectoratii. Eu deja ma uitam ciudat la asta. L-am vazut ca s-a sters de el. Zic ok, tot e mai bine decat deloc, daca totusi apa nu ai.
Toata lumea probabil stie cum se face shaorma. Se ia lipia in palma si se pun in ea restul de ingrediente. Exact asta a facut si shaormistu’ cu tusea, s-a apucat de alta shaorma. Ce sa zic?! Pofta buna!
Nu sunt nici eu “absurd” sa le cer sa-si puna manusi in maini cand o fac, cum prevede sanepidu, dar nici sa imi puna ala mucii pe ea nu prea accept. Mi se pare nesimtire crasa. Pai daca astia care lucreaza la vedere, ce sa ma zicem de bucatarii din restaurante, care mai au si ei frustrarile lor, nervi ca lucreaza peste program… Aia cu ce mesteca in mancare?!
Am plecat scarbit de imagine (o sa-mi treaca repede si iar o sa merg la shaorma acolo) dar cand am mancat-o pe a mea am descoperit aproape o legatura de patrunjel in ea si carnea uscata si arsa.
Rusine ba baieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *