Service-ul auto Danluc

Mi-am scos in sfarsit masina din service. Abia asteptam sa vad cum mi-au freparat-o, caci m-au speriat multi ca o sa fie bataie de cap, o sa zica o saptamana si o sa ma tina 3.
Am dus masina luni pentru revopsit bara spate, indreptat si vopsit haion. Le-am zis oamenilor ca oarecum ma grabesc cu masina caci peste o saptaman voiam sa merg sa fac RAR-ul pentru ca imi expirau numerele. Vineri de dimineata masina era terminata si mai asteptau doar acceptul societatii de asigurari, adica OTP. Le-am dat un telefon si celor de la OTP si le-am explicat situatia ca ma grabesc si in jumatate de ora am primit telefon de la service sa merg sa iau masina ca s-a aprobat dosarul.
Drept urmare m-am infiintat la service si am inceut sa examinez masina. Nu sunt eu expert in vopsitorie dar siguri porii de la chitul dat pe haion nu trebuiau sa se vada, iar la un colt era chiar sarita vopseaua putin. Colt mi l-a rezolvat-o un baiat de acolo intr-un stil mioritic. A luat pe deget niste vopsea argintie si mi-a pus pe colt ca sa se acopere si sa se usuce. Ce prosti sunt nemtii aia de la Volkswagen. Ei daca ar fi patit asta ar fi dat tot haionul la revopsit, si ar fi consumat aiurea vopseaua in loc sa o repare cu degetu precum romanasul nostru.
Haionul arata bine, dar daca te uiti atent se vede ca a fost revopsit. Asta este, doar nu voiam si eu vopsea ca din fabrica. Surpriza neplacuta a venit insa la interior unde am gasit masina foarte murdara, bord, tapiterie, covorase o folie de protectie lasata prin masina si praf cat cuprinde in scaune.
Cu alte cuvinte sunt multumit doar de rapiditatea celor de la Danluc Auto, insa calitatea muncii si atentia acordata masinii lasa de dorit.

1 Comment

  1. Anonymous

    31 March, 2009 at 8:18 PM

    cel mai prost service.bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *