Restaurant Laguna Verde

Weekendul trecut avand in vedere ca a fost o vreme superba, cel putin pana pe la 6 seara, am zis sa iesim la masa undeva in afara Bucurestiului. Intr-un loc unde sa nu zic ca am iesit la terasa dar, sa inhalez gaze de esapament. Asadar vazusem reclama prin ceva revista pentru restaurantul Laguna Verde. Un restaurant pe malul lacului, care se lauda cu “meniu diversificat si select, restaurantul Laguna Verde satisface orice pretentie culinara. Aici puteti savura preparate din bucataria internationala si mediteraneana, precum si specialitati cu specific pescaresc.”, acestea fiind descrierea lor. Deci reclama si-a atins scopul.

Am sunat si am facut o rezervare, desi nu credeam ca un restaurant din Balotesti, fie el chiar si pe malul lacului, sa nu aiba locuri. Am plecat spre Laguna cu pricina, la care am ajuns chiar usor, daca esti atent la indicatoare. O poti lua prin pipera, inainte spre Tunari, si cand ajungi in Balotesti faci dreapta, apoi dai cu nasul in panoul lor indicator.

In parcarea complexului, gramada de masini. Eh da ce m-am bucurat ca am facut rezervare. Pe terasa lume gramada, si chiar ceva vedete: Cristina Spatar, Daniel Buzdugan. Ne-a preluat repede un ospatar si ne-a dus la masa noastra. Fix pe malul lacului. Poate cam aproape de lac, pentru ca eu m-am asezat la marginea dinspre lac, insa mi-am mutat cheile de la masina si telefonul in partea cealalta. Nu care cumva sa le trantesc in lac.

Comandam mancarea. Ne luam 3 borsuri de peste (eram 4 persoane, sa nu credeti ca am mancat eu 3). Super bors! Pretu: 12 lei. Eu mi-am mai luat un Salau Meuniere care a fost cam dezamagitor. Apoi desertul: placinta de mere cu inghetata.

A venit placinta de mere cu inghetata, insa se pare ca oamenii din Laguna inteleg altceva prin asta. Peste tot pe unde am mancat placinta de mere cu inghetata am primit placinta fierbinte ca sa mearga cu inghetata… rece. La Laguna Verde, le primesti pe ambele reci. Care mai este ideea inghetatei!? Nici chelnerul nu a stiut sa imi zica.

Nota de plata: aprox 260 de lei, pentru hranirea a 4 oameni cu cate 2 feluri de mancare, 3 deserturi, ceva ape si vreo 3 beri.

Pe scurt: super priveliste, aer curat, liniste, mancare buna, vedete, preturi medii catre scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *