Popa din maneca marinarului

Aseara a fost dezbaterea finala dintre cei doi bravi candidati la presedintia tarisoarei noastre. Amandoi s-au batut in promisiuni amandoi s-au muscat de fund. Nu stiu insa fundul caruia dintre ei a fost mai apetisant insa stiu ca Geoana mai bine evita dezbaterea asta… sau punea mana si invata mai bine pentru “examenul” pe care l-a tinut Robert Turcescu. De ce sa invete mai bine!? Pai oricat de diplomat ar fi el Geoana in comparatie cu Basescu, oricat de ministru de externe ar fi fost el… nu are nici o treaba nici cu externele si nici cu economia si nici cu ce se intampla in tara asta… Nu pot sa ma pronunt ca imi place Basescu sau ca imi place Geoana… pt mine Geoana este un fel de Click, CanCan sau Libertatea daca vreti… un penibil de ziar care insa prinde la 1.500.000 de romani in fiecare zi cum se si lauda. Spre deosebire de Geoana caruia ii vezi clar firele care il manipuleaza ca pe o papusa raraita ce este, lui Basescu nu ii poti zice acelasi lucru. Sigur ca si asta are sponsorii lui.. dar nu sunt Patriciu, Vantu sau Hrebenciuc. Sa VANTUri numele lui Sorin Ovidiu Vantu in campanie e suspect rau de tot. SOV care si-a batut jos de naivii care au depus banii la FNI in ideea de a-i scoate cu maximum de profit, ar trebui sa stea dupa niste gratii groase, insa nu sta. Dar domnul Geoana se pare ca nu e chiar atat de inteligent de a reusit sa il viziteze pe Vantu cu 2 zile inainte de dezbatere.

Dupa parerea mea cel care a condus toata lupta asta a fost Basescu. Foarte inteligent si foarte simplu. Nicolae Popa a fost “uitat” prin Indonezia de catre Basescu, Vantu l-a sustinut pe Geoana in campanie, Basescu l-a “gasit” pe Popa  in Indonezia care este o amenintare pentru Vantu. Vantu a sunat repede la sponsorizatu Geoana, Geoana nu prea l-a multumit cu solutiile oferite deci Vantu s-a suparat. Drept consecinta Vantu i-o trage lui Geoana declarand ca este bun prieten cu pesedistul candidat la presedintie, iar Basescu castiga voturi prin terfelirea imaginii lui Geoana. Foarte dragut cum a scos Basescu nu Asul ci Popa din maneca. Bravo Basescule. Naspa pentru raraitul insa, care s-a prezentat in dezbaterea publica si s-a tinut tare ca el nu este prieten cu Vantu, si ca l-a sunat sa ii zica ca este malefic. Ce inseamna sa ai serviciile secrete la mana si sa le folosesti in interesul tau. Ma bucur, pentru ca nu as vrea sa iasa in nici un caz PSD-ul la putere, in conditiile in care au fost aproape 12 ani la carma tarii si nenea Ilici Iliescu nu a facut nimic. Ca tot veni vorba de Iliescu, iata mai jos un poster de-al zambaretului din campania din 65

Ion_Iliescu_1965_posterSa vedem cine o sa iasa in alegerile astea din 2009. Oare tot Iliescu papusarul care-l trage de ate pe Geoana? Sper ca nu, ca m-am saturat de experiente personale negative cu mafiotii de la PSD, si de caracatica pe care au reusit sa o creasca timp de 12 ani cat au fost la conducere. Mai vreau sa ii taie cineva din tentacule si eventual sa ii taie si capul. Oricare ar fi alegerea voastra, cred ca ar fi cazul sa iesiti si la vot si nu doar sa faceti politica de pe margine, in asa fel incat sa nu ne aleaga presedintele iar oamenii de partid … Spor la stampileala.

P.S. Mai trageti un vot in sondajul de mai jos. Merci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *