Politia locala a sectorului 3 si-a luat bodyguarzi

Sediu politia locala sector 3, firma de paza

Am trait sa o vad si pe asta. Primaria sectorului 3 plateste o gramada de bani catre vreo 4 firme de securitate ca sa pazeasca, printre altele, si bunurile si sediile Politiei locale a sectorului 3.
Cine stie cu ce se ocupa Politia locala a sectorului 3? Pai cu pasa si ordinea normal. Acum daca stau bine sa ma gandesc este si logic: daca saracii politisti sunt plecati pe teren sa protejeze, trebuie sa le pazeasca si lor cineva ograda. E ca pe timpul razboaiului cand toti barbatii erau plecati la lupta iar femeile ramaneau sa pazeasca mosia.
Stiam eu ca Negoita nu este vreun inteligent, dar nici asa. Adica e normal ca dupa ce a ajuns primar datorita unuia si altuia sa dea si el inapoi acestor sustinatori. Se practica prin toate tarile civilizate. Insa pe la altii se face mai cu cap nu externalizezi serviciile de paza ale Politiei locale catre o firma de securitate.
E ca si cand eu la firma de curatenie as externaliza curatenia sediului nostru catre o alta firma de curatenie. Dar pana la urma este de inteles de ce Negoita face asta cu usurinta: eu la firma muncesc pe banii astia, pe cand el la primarie sta si ii mulge de la contribuabilii. Ce ma bucur pentru locuitorii sectorului 3. L-au dat jos pe Negoita 1, care furase destul dar si facuse una alta pe acolo, si l-au pus pe Negoita 2 care e flamand tare, dar care le-a luat ochii cu eliminarea taxei pentru gunoi.
Ce ma bucur ca nu stau in S3. Bine nici la mine in S2 nu sunt cheltuitii mai cu cap banii, ca doar am concert si focuri de artificii in fiecare weekend in parcul plumbuita, in tot sezonul de vara. Se vede ca Ontanu a “evoluat” din comunistii ca numai aia iti dadeau spectacole ca sa uiti ca iti e foame.

Mai jos aveti un text luat de pe site-ul politiei locale a sectorului 3:

Poliţia Locală a fost înfiinţată în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în urmatoarele domenii:

  • ordinea şi liniştea publică, precum şi paza bunurilor;
  • circulaţia pe drumurile publice;
  • disciplina în construcţii şi afişajul stradal;
  • protecţia mediului;
  • activitatea comercială;
  • evidenţa persoanelor;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *