Cosmote cumpara Zapp

Dintre tonele de newsletter-uri pe care le primesc zilnic pe mail, pe unele le mai si citesc iar astazi am primit de la Wall Street stirea cum ca Zapp o sa fie preluat de Cosmote. Suma pentru care a fost cumprat Zapp este de 61 de milioane de euro insa Cosmote a preluat si datoriile si obligatiile Zapp care ajung la 146 de milioane de euro.” Zapp este cel mai vechi operator de telefonie mobila de pe piata din Romania. Compania si-a lansat operatiunile comerciale in anul 1993. In prezent, detine o licenta CDMA in banda 450 MHz si o licenta 3G in banda 2100 MHz. Reteaua 3G a companiei acopera 23 de orase din Romania. In 2008, veniturile Zapp s-au ridicat la 61 milioane Euro, in timp ce baza de abonati depasea 374,000.”

Incet incet Cosmote incepe sa creasca. Aud tot mai multa lume cum ca ar trece pe Cosmote. Ce-i drept au si tot felul de oferte de nerefuzat. Insa mai aud si oameni nemultumiti care au tot felul de probleme cu ei cu facturile care le vin mai mari decat ar trebui. Pe de alta parte insa, eu cu Zapp am avut o experienta si nu mai vreau sa am, pentru ca pe langa faptul ca nu ofera servicii de calitate mi-am mai si luat cel mai ieftin telefon de la ei dar cu care nu prea te puteai intelege cand vorbeai. Le-am zis de problema asta au zis ca e de vina telefonul, ca e un telefon slab, e cel mai ieftin etc. Pai fratilor daca telefonul ala nu face fata, e slab, e prost facut, la naiba il mai aveti in oferta? Am renuntat intr-un final la el.

Am avut si Cosmote si la ei aveam probleme cu semnalul. Acum, insa, vad ca au reclama cum ca au acoperire peste tot si ca sunt cei mai tari. Bravo lor, eu prefer sa raman tot la astia mari cum ar fi Vodafone si Orange. Macar ii stiu si daca ceva nu merge cum trebuie le pot da in cap cu prestanta firmei care ofera servicii de rahat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *