Atentie la mistretii din padurea Baneasa

Ieri pe la 10 seara plecam din Baneasa Shopping City. Am fost si am vazut War World Z un film destul de slabut si cu o poveste fumata bine. Dar daca nu aveti ce face cu banii si restul filmelor sunt doar comedii romantice atunci puteti face o incercare.

Revenind la momentul cu plecatul. Am luat-o spre Pipera si imediat ce treci de Ambasada Americii si restaurantul Casa Alba este o padure stanga dreapta. Aia este o zona pe care recunosc ca nu merg chiar cu 50-60 km/h ba chiar ma duc spre 80-90 km/h. Tot pe bucata asta de drum care este in linie dreapta pana la DN1 mai fac seara baietii intreceri cu masinile. Aseara insa eu mergeam spre Pipera, iar pe sensul celalalt un tip cu un Opel Astra, modelul nou, a lovit un… ditamai mistretul. Si-a spart bara, grila, farul etc. Paguba destul de maricica la masina, sper ca avea CASCO. Mistretul era in mijlocul drumului se zbatea de zor. Eu initial am crezut ca a lovit un om si am oprit sa vad daca pot ajuta in vreun fel, dupa care am vazut ca era de fapt un mistret.

Tipul cu Opelul nu parea sa fi avut viteza pentru ca daca ar fi avut la cat era mistretul ala de mare sa facea zob… ii sareau si airbag-urile si mai dadea si-n vreun pom. Si nici mistretul nu parea grav avariat pentru ca dupa ce s-a zbatut vreo 5 minute pe carosabil si-a mai revenit putin s-a ridicat cu greu, s-a invartit in cerc de vreo 5-6 ori si intr-un final a reusit sa tina linia dreapta pana in padure si dus a fost. Acum ca o muri in padure asta nu mai stiu.

Poate va intrebati de ce am stat 5 minute sa ma uit la mistret cum se zbate. Nu am stat. Am plecat dar m-am intors pentru ca mi-am dat seama ca imi place carnea de vanat. Deja ma vedeam, 2 ore mai tarziu, in cada, transand de zor la mistret. Insa spre dezamagirea mea mistretul avea alte planuri.

Asadar aviz soferilor: fiti precauti cand sofati prin zona aia, sau daca tot ii dati talpa dati bine si bagati repede vanatu’, ma rog lovitu’, in portbagaj. Sa nu va vada lumea sau politia ca cica nu ar fi voie.

Din cate imi amintesc nu este niciun semn de circulatie care sa te atentioneze ca exista animale prin padurea aia. Poate ar fi bine sa punem cateva… nu stiu, zic si eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *