Afara cu gainile din Bucuresti

Citeam pe Libertatea.ro ca Oprescu a propus catre consiliul local votarea unei legi prin care se interzice deţinerea de animale pentru consum şi de păsări în gospodării. Cine mai creste o gaina prin curte de acum incolo o sa intre in ilegalitate. Despre vaci, cai, porci si alte ouatoare nu mai vorbesc ca si alea o sa trebuiasca sa dispara.

Bine bine, la prima vedere oraseanul ar zice ca e foarte bine ca doar suntem un oras nu un sat sau mai stiu eu ce. Dar mie mi se parea total aiurea sa pui o astfel de lege atat timp cat saracul om nu are nicio vina ca el pana acum 5 ani era in afara orasului, era un amarat de sat si isi crestea ca orice satean o gaina, o rata un purcel pentru craciun sau mai stiu eu ce oratanii. Ce vina are el ca orasul s-a extins peste casa lui? Sunt unii foarte saraci care mai au baza in ouale si laptele de la gaini si animale. Acum sa le dea Oprescu oua si lapte gratis.

Sunt de acord sa le interzica porcii, oile si alte astea dar gainile alea chiar nu cred ca incomodeaza pe cineva.

3 Comments

 1. produse naturiste

  12 July, 2010 at 11:06 AM

  au innebunit de tot

 2. mateo

  13 July, 2010 at 1:50 PM

  gresesti, cand scoate cetateanul gaina in lesa, asta se caca ca o nesimtita in mijlocul trotuarului si iti naclaesti pantofii…

 3. ADi

  13 July, 2010 at 2:15 PM

  ei ca la asta nu m-am gandit… pai atunci sa interzica si cainii de rasa si pe aia maidanezi. sa ii dea afara din bucuresti. cand invata sa se poarte in societate sa le dea drumu in bucuresti :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *